Općenite informacije o ovom web-mjestu

Dragi korisnici, Home Sweet Home stranica je izrađena s namjerom da Vam olakša uvid u našu ponudu na što brži i jednostavniji način, bilo gdje, bilo kada i bilo kojom brzinom internetske veze. Posebna pozornost je posvećena dizajnu, kvaliteti izrade i pristupačnosti ovih web-stranica. Stranice www.homesweethome.hr zadovoljavaju najviše standarde primjenjive pri izradi internetskih stranica. Pristup svim sadržajima stranice moguć je s Vašeg osobnog, prijenosnog ili tablet računala, kao i pametnog telefona spojenog na internet. Ove stranice su prilagođene za prikaz na svim modernim internetskim preglednicima i za standardnu razlučivost ekrana.


Prava na uporabu materijala na ovom web-mjestu pridržava tvrtka RIBARIĆ d.o.o. i oni ne smiju biti upotrebljeni bez izričitog pristanka tvrtke. Sve moralne obaveze proizlaze iz prethodno navedene napomene. Svi zaštitni znaci su vlasništvo njihovih uvaženih vlasnika. Tvrtka RIBARIĆ d.o.o. ne može biti odgovorna za točnost podataka na ovoj internetskoj stranici, stoga ih koristite na vlastitu odgovornost.

KONTAKT INFORMACIJE

Imate li pitanja ili Vam možemo kako pomoći?
Pošaljite nam e-poštu i uskoro ćemo vas kontaktirati.

Upute za kupnju

Jednostavnom navigacijom kroz sadržaj internetske stranice dolazi se do pojedinih tema, a odabrana poveznica vodi izravno do željene informacije. Na vrhu stranice nalazi se glavni izbornik koji opisuje kategorije sadržaja ovih internetskih stranica. Pretraživanje je moguće prema ključnim riječima (naziv proizvoda ili proizvođač) ili prema šifri proizvoda.
Kupovati putem naše internet trgovine je jednostavno i intuitivno. Proizvod možete kupiti odmah ili ga dodati u košaricu pa kupiti kada dovršite izbor. Plaćanje se obavlja putem jednostavnog sučelja s minimalnim brojem koraka.

Prikazivanje proizvoda

Uloženo je mnogo truda za točni prikaz svake stavke, no usprkos tome mogu se pojaviti male varijacije.

Sve mjere su okvirno navedene i reprodukcija boja je točna onoliko koliko to dopuštaju fotografski i izdavalački procesi.

Imajte na umu da može biti varijacije u bojama ovisno o kalibraciji i postavkama pojedinih ekrana

Zaprimanje potvrda narudžbe

Primit ćete e-mail potvrdu primitka narudžbe čim ste naručili. Molimo da ju sačuvate jer se od Vas mogu tražiti informacije iz nje. Ako ne primite ovaj e-mail obratite nam se na info@homesweethome.com.hr, tako da možemo istražiti i potvrditi da je Vaša narudžba poslana uspješno.

Cijene

Cijene koje su navedene su na web stranici uključuju trenutnu stopu PDV-a. Zadržavamo pravo promjene cijene u bilo kojem trenutku.

Iznos cijene je promjenjiv, uključujući sve promjene u stopi PDV-a.

Naplata - Web shop

Webshop naplata je moguća jednokratno i to kreditnim karticama i pouzećem (plaćanje kod preuzimanja robe, na adresi dostave).

Cijena poštarine

Cijene dostave vrijede na području cijele Hrvatske, a pošiljke dostavlja GLS.

Dostava je u većini slučajeva 48 sati, iznimno 72 sata (ovisno o potvrdi narudžbe), osim za otoke i mala mjesta, gdje se roba dostavlja u nekoliko navrata tjedno. Dostava se obavlja radnim danima od ponedjeljka do petka. Cijena dostave je fiksna i iznosi 6€ (45.21 HRK) po paketu.

Ne jamčimo isporuku niti točan datum i vrijeme isporuke jer dostavne službe posluju kao neovisne tvrtke i mi nemamo utjecaja na njihov rad.

Jamstvo i povrat

Cijene dostave vrijede na području cijele Hrvatske, a pošiljke dostavlja GLS.

Dostava je u većini slučajeva 48 sati, iznimno 72 sata (ovisno o potvrdi narudžbe), osim za otoke i mala mjesta, gdje se roba dostavlja u nekoliko navrata tjedno. Dostava se obavlja radnim danima od ponedjeljka do petka. Cijena dostave je fiksna i iznosi 6€ (45.21 HRK) po paketu.

Jamstvo za svaki proizvod je istaknuto na ovjerenom jamstvenom listu koji se isporučuje s proizvodom. Reklamacija na neispravan proizvod ostvaruje se prema uvjetima navedenima u jamstvenom listu proizvoda. Za servis je potrebno kontaktirati našu korisničku podršku i dogovoriti detalje oko dostave robe na servis.

Ako niste zadovoljni s proizvodom iz bilo kojeg razloga, povrat je moguć (u originalnom pakiranju) u roku od 14 dana od dana primitka robe, a mi ćemo Vam ga zamijeniti ili vratiti novac. Žao nam je što je poštarina nastala pri isporuci robe za vas izravni trošak, a ne može biti vraćena. U slučaju otkazivanja narudžbe, a prije pruzimanja robe od strane GLS-a, niste dužni platiti poštarinu.

Specijalne narudžbe i personalizirani predmeti mogu biti vraćeni ili zamijenjeni samo ako su u kvaru. Vi ćete biti odgovorni za sve troškove vraćanja robe te ćete isto tako biti odgovorni za tu istu robu dok ne dođe u naše skladište. Preporučujemo da sačuvate poštansku potvrdu koju ćete dobiti prilikom povratka robe kao dokaz. Povrat novca ili zamjena robe će biti obavljena što je prije moguće nakon primitka povrata. Naša adresa je: Dubravkin Trg 5, 10 000 Zagreb.

Sva prava, uključujući autorska prava, na ovim stranicama su u vlasništvu tvrtke Ribarić d.o.o.

Svako korištenje ove web stranice ili njezinog sadržaja, uključujući kopiranje ili skladištenje u cijelosti ili djelomično, osim za svoju osobnu, nekomercijalnu uporabu, zabranjena je bez dopuštenja tvrtke Ribarić d.o.o. Ne smijete mijenjati, distribuirati ili ponovno postavljati ništa na ovoj web stranici u bilo koju svrhu.

Artikle prodajemo samo odraslim osobama (tj. onima u dobi od 18 godina na više). Ako ste mlađi od 18 godina, možete koristiti ovu web stranicu samo uz sudjelovanje roditelja ili skrbnika.

Po zakonu ne smijemo prodati noževe, proizvode koji sadrže alkohol ili proizvode koji sadrže duhan osobama mlađim od 18 godina. Davanjem narudžbe potvrđujete da ste punoljetni. Protuzakonito je kupiti zabranjene proizvode ako ste mlađi od 18 godina ili za nekoga tko je mlađi.

Svi proizvodi su u skladu s odgovarajućim sigurnosnim i potrošačkim propisima. Igračke su u skladu sa sigurnosnim propisima i nose znak CE kada je to prikladno. Bit ćete obavješteni ukoliko je proizvod povučen iz prodaje iz bilo kojeg razloga.

Svi artikli ovise o raspoloživosti.

Obavijestiti ćemo Vas, čim je prije moguće, ako roba koju ste naručili nije dostupna.

Svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije na koji se primjenjuju pravila sadržana u Zakonu o zaštiti potrošača, potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od 14 dana.

Ako želite otkazati narudžbu možete to učiniti kontaktiranjem naše korisničke podrške e-mailom na info@homesweethome.com.hr ili nas nazovite na (01) 466 88 77, koja će Vas rado savjetovati o procesu.

Ribarić d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz web stranice ili je na bilo koji način vezana uz korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Ribarić d.o.o. nastoji provjeriti točnost informacija na ovoj stranici. Međutim, Ribarić d.o.o. ne jamči da će ti podaci biti bez pogreške i da informacije, proizvodi i usluge objavljeni na ovoj web stranici mogu sadržavati netočnosti i tipološke pogreške.

Web stranica

Napravljeni su veliki napori kako bi se osiguralo da je ova web stranica osigurana od virusa i nedostataka, međutim, to ne može biti u potpunosti zajamčeno.

Tvrtka Ribarić d.o.o. neće biti odgovorana za bilo koji osobni gubitak ili štetu koja bi mogla nastati kao posljedica neuspjeha zaštitite Vaše lozinke ili računa s Vaše strane. Vi ste odgovorni za povjerljivost vaše lozinke i računa i svih aktivnosti koje se odvijaju pod Vašim računom.

Tvrtka Ribarić d.o.o. neće biti odgovorna za bilo koji osobni gubitak ili štetu računalne opreme koja bi mogla nastati kao posljedica korištenja ove web stranice.

Nadležnost

Ova web stranica, njen sadržaj i bilo koji ugovor nastao kao rezultat korištenja ove stranice su uređeni i tumačeni u skladu s hrvatskim zakonom.

Ako imate bilo kakvih pitanja o bilo kojem aspektu Home Sweet Home Web Shopa molimo da nas kontaktirate:

  • Ribarić d.o.o.

  • Broj sudskog registra: 080007851

  • Porezni broj (OIB): 44610057862

  • E-mail: info@homesweethome.com.hr

  • Adresa sjedišta: Dubravkin Trg 5, 10 000 Zagreb, Hrvatska

Košarica
Prijavi se

Još nemate račun?

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.
Upiši nsziv artikla